• 054-7467071
Facebook-f Instagram Youtube
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
תפריט
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
פלפל בורגול ועדשים
ראשי ♥ מתכונים לסתיו ♥ פלפל בורגול ועדשים

האוכל שלי.

3 תנאים חייבים להתקיים:

1. טעים!
2. פשוט.
3. מיטיב עם הגוף.
פלפל בורגול ועדשים.
כל התנאים מתקיימים.
כשיש לך ילדה שמאד אוהבת אוכל – הבקשות למאכלים מגיעות מכל חוויה, מכל מקום…כל הזמן……תודה לך אסתי היקרה !
 מתכון פלפל בורגול ועדשים:

10 פלפלים קטנים למילוי מנוקים מגרעינים

1 כוס עדשים חומות מושרות ללילה ומסוננות

2 כוסות בורגול

2 בצל קצוץ קטן

2 קופסאות עגבניות חתוכות קטן (אני אוהבת של mutti)

1 רסק עגבניות

3 כפות + 2 כפות שמן זית

2-3 כוסות מיים רותחים

1/2 כפית כורכום

מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה:

בבלנדר: לטחון עגבניות למחית.

בסיר: לחמם 2 כפות שמן זית ולהוסיף מחית עגבניות לבשל 3 דקות. להוסיף רסק עגבניות, מלח ופלפל  2 כוסות מיים ולבשל עוד 5-7 דקות.

במחבת: לחמם 3 כפות שמן זית ולטגן בצל עד הזהבה. להוסיף כורכום ולערבב טוב טוב לדקה. להוסיף בורגול ולערבב טוב טוב 2 דקות. להוסיף עדשים מסוננות ולערבב 3 דקות. להוסיף מלח ופלפל שחור ולכבות.

למלא פלפלים ולהעמיד יפה למסדר בסיר.

לשפוך מעל את רוטב העגבניות ככה שיגיע עד גובה הפלפלים. אם צריך אפשר להוסיף עוד מיים.

מעל כל פלפל לשפוך 2 כפות מהרוטב.

לבשל על אש קטנה עד שהפלפלים מתרככים, בערך 30-40 דקות.

לכבות ולהשאיר את הסיר סגור עד הזלילה.

 

 

  • הדפסה
פורסם ב: Uncategorized, חורף, כל המתכונים, סתיו, צהריים
« הקודם
הבא »
פוסטים אחרונים
  • עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
  • גלאט תפוחים חגיגי???
  • פוקצ'ת אהבה כוסמין ענבים ונענע???
  • כנאפה של קיץ מהגינה?
  • מרק ברוקולי בשתי דקות???
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח ? ? ?
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון ???
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן