קינואה צבעונית וחגיגית עם בצל מקורמל, פטריות ושקדים ברוטב לימוני

האמת…אין לי עניין מיוחד עם החגים. פחות מתחברת. בטח לאוכל…(מלבד אוזני המן…משוגעת עליהם) וככה נולדה מסורת שכזו שנה אחת מארחת

סלט שומר מהגינה – לחובבי הג’אנר

אם אתם מחובבי השומר…כמוני…ממש…אבל ממש תאהבו את הסלט המרענן, הקליל, הריחני, הפריך,הצבעוני, הטרי, הטעים והשמח הזה. נקטף הבוקר מגינתי הצנועה…אין

הלחמניות הכי שוות בעיר – לבשל בריא (ועוד בלי גלוטן…)

אוהבת להרגיש את חילופי העונות. להקשיב לטבע בכל המובנים שלו. מתחלפת עונה…מתחלפת ארוחת הבוקר שלי…לבשל בריא זה כיף! חזרתי ללחמניות

סוד הפסטו המושלם- ולמה זה בריא לנו?

אתם בטח אומרים לעצמכם: “פסטו…אה…מכירים…מה כבר יש לחדש פה?” אז דוקא יש. לאחרונה גיליתי בעצמי את סוד הפסטו המושלם. אז

כדורי שקדים בניחוח גן עדן

כל השקדיות שפורחות פה מסביב העלו בי געגוע לכדור המתוק הזה בניחוח גן עדן והדרים. כן. אפשר ורצוי גם מתוקים. לאכול

7 עובדות על טפיוקה

מכירים טפיוקה? 1. הטפיוקה הם בעצם כדורים לבנים שנראים כמו פנינים 2. מיצרים אותה משורש מניהוט (קסאווה /יוקה ) מיובש

פנינת היופי

“פנינת היופי” – גריסים – הם דגן עתיק ביותר שמגדלים כבר יותר מ  8,000  שנה. פעם אפילו אפו איתם לחם… אז

עפה על עצמי…עוגת יומולדת במדורה בתוך קליפת תפוז

סופ”ש יומולדת המוטו: אם אין אני לי מי לי… התוצאה: סופ”ש מלא בדברים שאני הכי אוהבת: חברות ויין ליקוט בטבע

נס פח השמן – איזה שמן בריא לנו?

חנוכה=נס פח השמן= שאלה ששואלים אותי כל הזמן: איזה שמן בריא לנו? התשובה היא שמן שכשפותחים את הבקבוק מריחים –

סדנת בישול מקסיקנית במטבח של לילי – טעימה ממקסיקו

חזרתי ממקסיקו מאוהבת. מבחינתי זו הייתה רק טעימה. חייבת לחזור שוב… אתם כבר יודעים למה נסעתי דוקא למקסיקו (ואם לא