כמעט כמו באמריקה…אבל ממש פה קרוב…מכירת דלעות על הדרך במושב ליד…ברור שהייתי חייבת לעצור…
מכירים דלעת ספגטי? תיכף מבשלת מתכון…
![20414027_746313879066823_5921129879599982685_o](https://www.annandme.co.il/wp-content/uploads/2017/07/20414027_746313879066823_5921129879599982685_o-e1501069495636.jpg)
הילדים לא אוהבים דלעת…
אבל ממש אוהבים ספגטי???
נסו להכין יחד דלעת ספגטי…ואז יקרה הקסם!
כל כך קל ואולי גם אתם תאהבו – כמוני.
מתאים גם למבוגרים שמרגישים ילדים עדיין…גם כמוני…
צריך לקנות דלעת ספגטי…אם יש בדוכן בכפר…הכי כיף…
6-8 עגבניות שרי קצוצות או עגבנייה רגילה קצוצה קטן
1 שן שום כתושה
כמה עלי בזיליקום טרי קצוצים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
![img_20170726_141658](https://www.annandme.co.il/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170726_141658-e1501070841689.jpg)
לחצות את הדלעת לשניים לאורך ולסלק גרעינים בעזרת כף (ממש קל).
תנור: לחמם ל200 מעלות.
בתבנית: לסדר עם הקליפה בחוץ והפנים פונה כלפי מטה ולאפות עד שמתרכך (בערך 20-30 דקות תלוי בגודל הדלעת).
כשמתקרר: לקחת מזלג ולגרד את פנים הדלעת. וכאן קורה הקסם…מדלעת לספגטי!!!
בקערה: ספגטי דלעת, שום כתוש, עגבנייה קצוצה, בזיליקום, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס – לערבב.
למלא בקערת הדלעת שהתרוקנה…ולזלול…ותגידו אם זה לא טעים???