טחינת הפתעות ירוקות

עכשיו יום העצמאות – חג המנגל כמו רוב החגים אצלינו גם יום העצמאות סובב סביב העניין החשוב מכל – אוכל. ואוכל זה

בולונז אזוקי טבעוני ומהמם

אזוקי…קיטנייה קטנה ואדומה…אחת השוות…שהכי כיף להכין איתה בולונז טבעוני ומהמם. אז הנה כל מה שרציתם לדעת על אזוקי: כוכבת ביפן כבר 4000

עדשים ושומר

הכי כיף ללקט…לפגוש בדרך נשים דרוזיות שמלקטות כדרך חיים… להחליף חוויות ומתכונים… לבוא הביתה לבשל עדשים ושומר…ולהריח את הטבע בצלחת!

מרק בורשט מאמא רוסייה

ממש לא מזמן היו בן זוגי היקר ואמו בטיול שורשים באמא רוסייה (תכלס אוקראינה אבל זה same same בשבילי…). כל

קדרת ירקות שורש וערמונים

מחר שישי…שישי שמזמין קדרה…איזה כיף שחורף בחוץ! והקדרה השווה מכולן…קדרת ירקות שורש וערמונים… אושר!!! קדרת ירקות שורש וערמונים: מיקס של

מרק לובייה ומנגולד – בול לחורף

מרק לובייה ומנגולד – בול לחורף מלא מנגולד בגינה שלי.שילוב מעולה עם לובייה. מכירים לובייה?  קיטנייה קטנה עם עין שחורה

מרק חגיגת פיטריות

לכל מי שפטריות מביאות לו שמחה…חגיגה מושלמת ליום חורפי. בסיר אחד. מרק חגיגת פטריות (4 מנות): 2 כפות שמן זית 1

קציצות טופו ברוטב דלעת קשיו

קציצות טופו ברוטב דלעת קשיו: לרוטב: 500 גרם דלעת 1/4 כוס קשיו מושרה לילה 2 שיני שום עלה מרווה מלח

פסטה ברוטב דלורית קוקוס

10 דברים שכדאי שתדעו על הדלעת בדרך להכנת פסטה ברוטב דלעת קוקוס. היא:  1. כתומה 2. טעימה 3. מכילה מלא

אורז תאילנדי וירקות

חזרתי מתאילנד באטרף על אוכל תאילנדי… נשאר לכם אורז מאתמול ואתם לא יודעים מה לעשות איתו? אורז תאילנדי…ברור… אורז תאילנדי