• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
054-7467071
Anna & Me Anna & Me
  • בית
  • סיורים קולינריים
  • הקורסים שלי
  • סדנאות
  • עליי
  • סל פיקניק
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • בית
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • הקורסים שלי
  • עליי
  • סל פיקניק
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • יצירת קשר
תבשיל עולש בר
ראשי ♥ מתכונים לצהריים ♥ תבשיל עולש בר
לבשל בריא זה עולש!!!

אוהבת להיתקל לגמרי במקרה בדברים שמשמחים אותי.
יצאנו אני, הכלבה והאופניים לסיבוב
ואז
בגינה שלי
מאחורי הבית
ראיתי איש
האיש לבוש שחורים
עם סכין ביד
קוצץ
וממלא במרץ
שק מלא עלים
מהגינה.
עילט בערבית
עולש בעברית
גדל לי בגינה
מאחורי הבית!

גם אני קטפתי – שטפתי – קצצתי – בישלתי – סחטתי – טיגנתי – ערבבתי ותיבלתי
יצא חבל על הזמן!

עולש-בר-טרי

מרכיבים:

500 גרם עולש בר קצוץ דק (אפשר וכדאי ממש להכין גם עם מנגולד)
1 בצל גדול קצוץ קטן
1 עגבניה ללא קליפה קצוצה
מלח ופלפל

הכנה:

שמים את העולש בסיר גדול עם מים רותחים ומבשלים 1/2 שעה מסננים טוב טוב וסוחטים שאריות מים

אם מכינים עם מנגולד שמים בקערה וחולטים עם מים רותחים 2 דקןת מסננים וקוצצים דק

מטגנים בצל עד ששחום, מוסיפים עגבנייה ומבשלים 10 דקות

מוסיפים את העולש/מנגולד ומבשלים עוד 5-10 דקות.

צמחוני, טבעוני, ללא גלוטן

img_7245
לבשל בריא וטעים!!!
  • הדפסה
פורסם ב: אביב, חורף, כל המתכונים, צהריים
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

פוסטים אחרונים
  • מרק ברוקולי בשתי דקות🥦🥦🥦
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח 🌶 🌽 🥦
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון 🥢🥢🥢
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
  • קיש קישואים ומוצרלה🌻🌻🌻
  • להיט כדורי טופו 🥎⚾🥎
  • סלט איטריות בהשראה ויטנאמית 🥢🍜🥢
  • עוגיות שיבולת שועל והפתעות
רוצים לקבל עדכונים מהבלוג?
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן