מהרגע שראיתי את הפיתות האלה היה ברור שאני חייבת לנסות….
מהבלוג הנפלא של מיכל בן משה הנפלאה
כמה קל…ככה טעים…חוסלו ברגע….ברור שאצלי עם קמח כוסמין.
![img_20170702_173511](https://www.annandme.co.il/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170702_173511-1-e1501050126773.jpg)
מה צריך:
2 כוסות קמח כוסמין (מכירים 70% יותר כיפי)
1 כפית סוכר
1 כפית גדושה של שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1 כף שמן זית
1+1/2כפות זעתר
1 כוס מים חמימים
![img_20170702_171301](https://www.annandme.co.il/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170702_171301-e1501050093794.jpg)
בקערה:
מערבבים קמח, שמרים, סוכר, מים ושמן. מוסיפים מלח ולשים עד לקבלת בצק רך.
(אם הבצק דביק מעט, הוסיפו טיפת קמח).
מכסים את הקערה ומניחים ל-20 דקות התפחה.
מוסיפים את הזעתר ולשים מעט עד לאיחוד.
מחלקים על משטח מקומח את הבצק ל 6 כדורים.
מרדדים בעזרת מערוך כל כדור לעיגול.
מחממים מחבת ומניחים במרכזה פיתה מטגנים משני הצדדים בערך דקה וחצי לכל צד.
![לבשל בריא בקלי קלות](https://www.annandme.co.il/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170702_171536-e1501050107963.jpg)
יש מצב שתאהבו גם:
נשנוש בריא – מקלות כוסמין נהדרים
או
לבשל בריא – פיצת כוסמין עם תרד מהגינה