• 054-7467071
Facebook-f Instagram Youtube
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
תפריט
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
ראשי ♥ מתכונים מתוקים ♥ עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???

 

זה comeback לעוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל
 
נשבעת שקלי קלות ממש

מתכון לעוגת שכבות:

מה צריך:

לבסיס העוגה:

1/2 כוס אגוזי פקאן

1/2 כוס קמח שקדים

2 תמרי מג'הול מגולענים

3 כפות שמן קוקוס נוזלי

1 כפית קינמון

1 כפית מלח שטוחה

שכבה ראשונה:

2 כוסות קשיו טבעי שהושרה במיים ללילה – מסוננים

1/2 כוס חלב קוקוס

1/4 כוס שמן קוקוס נוזלי

1/3 כוס מייפל טבעי

3 כפות מיץ לימון

1 גרדת לימון מלימון שלם

1 כפית וניל

שכבה שנייה:

1/4 כוס אוכמניות קפואות של סנפרוסט

שכבה שלישית:

1+1/2 כוסות אוכמניות קפואות של סנפרוסט

4 כפות מיץ לימון

1 גרדת לימון מחצי לימון

3 כפות צ'יה

2 כפות מייפל טבעי

 

הכנה:

  • תבנית עגולה בקוטר 15 או 18 ס"מ תלוי איזה גובה תרצו את העוגה (אפשר גם בתבנית אינגליש קייק ואז לפרוס לפרוסות)
  • את התבנית יש לשמן במעט שמן קוקוס בשביל שיהיה קל להוציא את העוגה בשלמותה.

אופציה: לגזור נייר אפיה לרצועה ולהדביק בעזרת השמן קוקוס לדפנות התבנית העגולה – ולשמן בשמן קוקוס.

להכנת הבסיס:

במעבד מזון: אגוזי פקאן + קמח שקדים + תמרים + שמן קוקוס + קינמון + מלח

לערבב בפולסים רק עד יצירת כדור דביק עם חתיכות קטנות של פקאן

(יש להיזהר מערבוב יתר שעלול לגרום למצב של ממרח).

לשטח בתחתית התבנית ליצירת שכבה ראשונה – להכניס לפריזר לעשר דקות.

להכנת שכבה ראשונה:

במעבד מזון: אגוזי קשיו + חלב קוקוס + שמן קוקוס + מייפל + מיץ לימון + גרדת לימון + וניל

לטחון עד קבלת קרם אחיד (אם צריך וקשה לבלנדר ניתן להוסיף עוד כף מיץ לימון).

הקרם צריך להיות חלק ואחיד ללא  גרגרים (תלוי בחוזקת הבלנדר כמה זמן זה יקח)

להוציא את התבנית עם הבסיס של העוגה: לשפוך מעל 2/3 מהקרם.

לדפוק קלות את התבנית על השיש להוצאת אויר ויישור הקרם – ולהחזיר למקפיא לעשר דקות..

להכנת שכבה שנייה:

במעבד מזון: 1/3 מהקרם הלבן שנשאר + 1/4 כוס אוכמניות – לקבלת קרם סגול משגע!

להוציא את התבנית עם העוגה: לשפוך מעל את הקרם הסגול.

לדפוק קלות את התבנית על השיש להוצאת אויר ויישור הקרם – ולהחזיר למקפיא לעשר דקות..

להכנת שכבה שלישית:

במעבד מזון: אוכמניות + מיץ לימון + גרדת לימון + צ'יה + מייפל לקבלת קרם אחיד סגול כהה.

להוציא את התבנית עם העוגה: לשפוך מעל את הקרם הסגול.

לדפוק קלות את התבנית על השיש להוצאת אויר ויישור הקרם.

להחזיר למקפיא לפחות לשלוש שעות.!!!

לפני הגשה להוציא את העוגה להפשרה קלה או במקרר או בחוץ (תלוי במזג האויר)

אפשר לאכול קפואה ממש או רק קרה- בכל מקרה טעימה שחבל על הזמן!!!

 

טבעוני, ללא גלוטן, צמחוני, פרווה

 

 

  • הדפסה
פורסם ב: Uncategorized, אביב, בלוג, חורף, כל המתכונים, מתוקים, סתיו, ערב
« הקודם
פוסטים אחרונים
  • עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
  • גלאט תפוחים חגיגי???
  • פוקצ'ת אהבה כוסמין ענבים ונענע???
  • כנאפה של קיץ מהגינה?
  • מרק ברוקולי בשתי דקות???
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח ? ? ?
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון ???
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן