פסטה כתומה + ירקות כתומים = יום כתום

לא תאמינו מה מצאתי! פסטה מקמח עדשים…כן…כן …לא קמח חיטה, לא קמח כוסמין…פסטה שעשוייה רק מקמח עדשים. (כן והיא גם

קיש כוסמין שאני ממש אוהבת

ממש אוהבת קישים (אוהבת שהבצק דק דק וקריספי בקצוות) ממש אוהבת תרד (אוהבת שהמלית עדינה ונימוחה כזאת) שילוב מנצח פשוט ובריא יופי

איזה יופי! רטטוי

אוהבת ירקות אוהבת ירקות מבושלים אוהבת רטטוי רטטוי עם אורז, רטטוי עם לחם, רטטוי לארוחת בוקר/צהריים/ערב טעים לי עם ה-כ-ל

מתיידדת עם שבבי סוייה – ספגטי כאילו בולונז

בחיים לא אכלתי שבבי סוייה. איכשהו אף פעם לא נראו לי אכילים….עד כדי כך שממש לא הבנתי למה שאנשים יאכלו

תבשיל עולש בר

אוהבת להיתקל לגמרי במקרה בדברים שמשמחים אותי. יצאנו אני, הכלבה והאופניים לסיבוב ואז בגינה שלי מאחורי הבית ראיתי איש האיש

מנגולד מוקפץ

כל אחד ומה שמשמח אותו! אותי משמח שהשכן משאיר לי על הדלת שקית עם מנגולד ותרד שקטף בשבילי. היום מנגולד בהשראת הבלוג

הילדה לימונית

ראיתי אותה בחנות טבע קוראים לה הילדה היא חייכה אלי ולא השאירה לי ברירה לקחתי אותה הביתה הקפצתי עם לימון