פסטה כתומה + ירקות כתומים = יום כתום

לא תאמינו מה מצאתי! פסטה מקמח עדשים…כן…כן …לא קמח חיטה, לא קמח כוסמין…פסטה שעשוייה רק מקמח עדשים. (כן והיא גם

קיש כוסמין שאני ממש אוהבת

ממש אוהבת קישים (אוהבת שהבצק דק דק וקריספי בקצוות) ממש אוהבת תרד (אוהבת שהמלית עדינה ונימוחה כזאת) שילוב מנצח פשוט ובריא יופי

מתיידדת עם שבבי סוייה – ספגטי כאילו בולונז

בחיים לא אכלתי שבבי סוייה. איכשהו אף פעם לא נראו לי אכילים….עד כדי כך שממש לא הבנתי למה שאנשים יאכלו

תבשיל עולש בר

אוהבת להיתקל לגמרי במקרה בדברים שמשמחים אותי. יצאנו אני, הכלבה והאופניים לסיבוב ואז בגינה שלי מאחורי הבית ראיתי איש האיש

מרק סלק

ניסתם פעם להתחיל את השבוע בסגול…??? אין על סגול של סלק!!! המרק השבועי שלי: מרק סלק שאני אוהבת במיוחד! ולמה כדאי

מרק ירקרק

הכי כיף בערב קר מרק מחמם! היום בא לי מרק ירקרק חורפי ומחמם במיוחד. מרק בריא. ברור. המאש מאד קלה

מרק כתום ב-11:13 דקות

אחד עשרה דקות ושלוש עשרה שניות. זה מה שלקח לי להכין ארוחת ערב להיום. מרק כתומים (בהשראת העץ בשלכת שמול

גוואקמולי מקסיקני

כשהייתי בהריון עם בני הבכור גרנו בניו יורק. כל  יום, אבל כל יום, התחשק לי אבוקדו. הייתי קונה כל שבוע שק