• 054-7467071
Facebook-f Instagram Youtube
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
תפריט
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
גלאט תפוחים חגיגי???
ראשי ♥ מתכונים מתוקים ♥ גלאט תפוחים חגיגי???

נשבעת! אין יותר קל מזה.

גלאט תפוחים שייך למחלקת הרושם.

הכי קל בעולם – יפיוף – טעיםםםם

קינוח חגיגי ומהמם ועוד בלי נקיפות מצפון…

מה עוד צריך לחג???

מתכון לגלאט תפוחים חגיגי:

1  כוס קמח כוסמין

1/3 כוס יוגורט עיזים

חצי כפית מלח

1/2 כוס שקדים פרוסים

2 כפות סוכר קוקוס או סוכר קנים

1/4 כפית קינמון

2-3 תפוחים תלוי בגודל לא משנה הסוג – פרוסים דק דק

2 כפיות דבש איכותי

הכנה:

לבצק: לערבב קמח + יוגורט + מלח עד קבלת כדור בצק (אם חסר נוזלים להוסיף עוד כף יוגורט – זה תלוי בסוג הקמח והיוגורט)

לקרר לפחות חצי שעה עד לילה. הבצק אמור לצאת ממש רך ונעים.

בקערה קטנה: לערבב שקדים + סוכר + קינמון

לקמח משטח עבודה ולרדד בצק לעיגול דק בקוטר כ- 30 ס"מ. להניח על נייר אפייה ועל גבי מגש/תבנית.

לפזר על הבצק מחצית מתערובת השקדים.

לסדר יפה יפה את התפוחים במעגלים להתרחק מעט מהשוליים אותם נקפל מעט פנימה.

לפזר את יתרת השקדים ולקפל את קצוות הבצק מעט פנימה בשוליים.

לאפות בתנור חם 180 מעלות כ-15 דקות עד השחמה של הבצק.

להזליף דבש ולאכול חם.

שנה טובה???

 

 

 

 

  • הדפסה
פורסם ב: Uncategorized, אביב, בלוג, חורף, כל המתכונים, מתוקים, סתיו, ערב
« הקודם
הבא »
פוסטים אחרונים
  • עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
  • גלאט תפוחים חגיגי???
  • פוקצ'ת אהבה כוסמין ענבים ונענע???
  • כנאפה של קיץ מהגינה?
  • מרק ברוקולי בשתי דקות???
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח ? ? ?
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון ???
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן