הי,

נעים להכיר, אילת שנהב.

טיפוס של גם...וגם...וגם...אני
פעם פעם הייתי מעצבת פנים 
פעם היה לי עסק בתחום האופנה
היום העולם שלי הוא של אוכל
אירוח, קרמיקה, בריאות ולייף סטייל 
כיף ושמחה ו...הגשמת חלומות...(ככה זה שתיכף חוגגים 50...)

עוסקת בעולם התזונה הבריאה ע"פ האיורוודה - רפואה מסורתית בת אלפי שנים העוסקת בתזונה, אורח חיים וצמחי מרפא. עולם קסום, פשוט ומופלא.

חיה את החלום שלי בגליל. מגדלת ירקות בגינה, מלקטת צמחי בר ומבשלת אוכל צבעוני , בריא ושמח ו...טעים...ברור.... מאמינה בפשטות שבמזון שאנחנו מכניסים לגוף שלנו.

מוזמנים להצטרף אלי לסיור קולינרי בגליל או לבשל יחד איתי במטבח שלי. תוך כדי חיתוך, קיצוץ, לישה, הכנה, ערבוב ובישול אולי גם תלמדו כמה דברים שלא ידעתם ואולי תטעמו טעמים שלא היכרתם.



איך הייתי רוצה לעשות סדנת בישול עם סבתא שלי!


 אם הייתי יכולה לבקש משאלה – הייתי מבקשת לעשות סדנת בישול אצל סבתא שלי. נראה לי שסדנת בישול עם סבתות יכול להיות להיט! 

לסבתא שלי קראו Anna.
לפני כ-100 שנה היה לה עסק משלה בצ'כוסלובקיה. היא היתה אישה עצמאית בעלת עסק הרבה לפני שזה היה מקובל. סבתא שלי היתה מעצבת כובעים.
לעסק הקודם שלי בתחום האופנה קראתי Anna & Me.

סבתא שלי, סבתא אנה.היא ההשראה שלי.
סבתא שלי נמצאת איתי בעסק מהיום הראשון.
מסבתא קיבלתי את המתנה הכי גדולה - הבישול.
היא הייתה בשלנית על!
השראה.

ועוד מלא דברים קיבלתי מסבתא שלי:
יכולת לנהל עסק, התמדה ועקשנות וגם חוש אסתטיקה.
מאז שאני ילדה אומרים לי שאני דומה לה.
ולמרות שכשהייתה בחיים - לא היינו קרובות כל כך. אני מרגישה חיבור חזק אליה.

הלוואי והייתי יכולה לפגוש אותה היום, ללמוד ממנה, לבשל איתה.
בחרתי שתלווה אותי כשם לעסק שלי - אנה ואני. הרגשתי שאני צריכה אותה איתי. 

לפעמים צריך לשחרר משהו...ולהתחיל משהו חדש.
והבנתי שהגיע הזמן שלי לשנות את השם, לשם שידייק יותר את העשייה שלי, שישקף את מה שאני היום.
והיום אני עוסקת בלייף סטייל ומבשלת אוכל בריא באווירה גלילית.

ולמרות שאני אוהבת את השם "אנה ואני" אף אחד לא באמת מכיר אותי בשם הזה.
ואני מזוהה יותר כ"אני". בלי "אנה".

אז החלטתי שהגיע הרגע ואני נפרדת מסבתא ונשארת אני.
אילת שנהב לייף סטייל ואוכל גלילי. מבשלת אוכל בריא באווירה גלילית שזה בעצם מה שמייחד אותי.

אוכל בריא יש בשפע וסדנאות בישול למכביר
אבל
אצלי מתווספת האווירה הגלילית, הנוף, האנשים המיוחדים שאיתי בדרך: איש הזיתים והשמן,
איש היין, אשת החווה - סדנא באווירה גלילית.

אז מעכשיו אני
אילת שנהב – לייף סטייל ואוכל באווירה גלילית.