אין ספק שלחם שיצא מהתנור (עם חמאה כמובן) זה הדבר הכי טעים בעולם!!!

חולמים שגם הבית שלכם יריח  מלחם שנאפה עכשיו. ריח שמביא אושר?
תמיד חלמתם לאפות לחם בבית ולא הצליח לכם?
חוששים כי זה נראה לכם מסובך מדי?
גם אתם הרגתם מחמצות בעבר???
לא תאמינו כמה זה פשוט. גם אתם יכולים לאפות לחמי מחמצת מעולים כמו במאפיית בוטיק!
מוזמנים להצטרף לסדנת לחמי מחמצת ללא לישה. הכי פשוט שיש.
להגשים את החלום ולאפות לחמי בריאות בקלות אצלכם במטבח.

מה נלמד בסדנת הבישול?


  • נלמד את כל הסודות על בצק מקדים שאיתו מתחילים בהכנת הלחם

  • כל מה שצריך לדעת על כל סוגי הדגנים שמתאימים לאפיית לחם

  • מה זה בכלל מחמצת ואיך מכינים אותה בבית, איך שומרים ומאכילים אותה לאורך זמן

  • למה בכלל לאפות עם מחמצת ומה ההבדל בין לחמי מחמצת לשמרים

  • איך תופח לחם? התפחות וטכניקות לישה וקיפולים – הדרך הכי פשוטה לתוצאות מדהימות!

  • נגלה את כל סודות האפייה המוצלחת

  • כל המשתתפים יכינו בעצמם כיכר לחם אישית, יחוו את כל שלבי ההכנה ויחזרו איתה הביתה לאפות את הכיכר במטבחם

וברור שנאכל יחד ארוחת עם לחמים וממרחים שווים במיוחד!

מה בתפריט לארוחה המשותפת?


בין התפחה להתפחה נאכל יחד ארוחה מפנקת:
  • מבחר של לחמים מסוגי דגנים שונים (שנאפו הבוקר כמובן..)
  • אפתיע אתכם עם שלל ממרחים צבעוניים ומקוריים
  • מרק עונתי לפי הירקות שגדלים בעונה או בגינה שלי
  • סלטים צבעוניים תלוי בעונה ובגינה!

צרו איתי קשר לתיאום תאריך  

 ומה עוד מקבלים?


  • כל המשתתפים מקבלים את כיכר הלחם שהכינו במו ידיהם לאפייה בתנור בבית.
  • כל המשתתפים מקבלים גור מחמצת משובחת במיוחד במתנה, על מנת שתוכלו להמשיך להכין בבית לחמים נפלאים.
  • תקבלו כמובן את כל המתכונים עם שלבי הכנה מפורטים והוראות ברורות.
  • מבטיחה שתנצחו את הפחד ותוכלו להתחיל לאפות בבית לחמי מחמצת בעצמכם.

איפה?


סדנאות הלחם מתקיימות אצלי במטבח בקיבוץ שדה נחמיה שבגליל

כמה עולה?


עלות סדנת לחמי מחמצת 350 ש"ח* למשתתף וכוללת:
  • עשייה משותפת מלאה כיף ושמחה.
  • מלא ידע חדש בנושא לחמים ומחמצות.
  • ארוחה צבעונית,  שכוללת מבחר לחמים וממרחים מפתיעים.
  • גור מחמצת במתנה.
  • כיכר לחם לאפייה אצלכם בבית.
  • מתכונים כמובן.
  • מחיר לסדנה פרטית (עד 5 משתתפים) 1950 ש”ח.

למי זה מתאים?


הסדנה מתאימה למכינים לחם בבית וגם למי שרק חולמים ומעולם לא הכינו
לכל החושקים לקום לריחו של לחם הנאפה בתנור
לכל הנרתעים מהכנת לחם במחשבה שזה מסובך
לכל אלו שניסו ולא הצליחו
לכל הרוצים להכין לחמים בריאים יותר
לכל הרוצים לעבור מלחמי שמרים למחמצת

אני מגבילה את כמות האנשים ל- 12 משתתפים, כדי לשמור על האינטמיות והכיף

ועוד דבר קטן

אם תרצו להפוך את היום הזה לסופ"ש או לחוויה ארוכה יותר…
תדעו שאפשר לשלב לינה ביחידת האירוח הסודית שלי ופעילויות נוספות באיזור.
תרגישו חופשי להתייעץ איתי – אני פה בשבילכם.

ליחידת האירוח הסודית שלי כנסו לפה (ברור שיש הנחה לנרשמים לסדנה)

תרגישו חופשי להתייעץ איתי ולקבל תאריך ופרטים של הסדנה הקרובה

ואם עדיין לא הכרנו, אז זה הזמן!

נעים מאד, אני אילת שנהב, 
בת 54, אוהבת את החיים, לשמוח, לבשל, לאכול, נוף, טבע…ואת הגליל.
לגליל עברנו לפני 11 שנים מהמרכז, בהחלטה של רגע, אבל עם חלום שנמשך הרבה שנים.
ומאז? מאז אני חיה את החלום שלי, ומגשימה עוד חלומות בדרך.
מגדלת ירקות בגינה…מלקטת צמחי בר..מבשלת…אוכלת..ומארחת אצלי בבית לשלל סדנאות וקורסים משגעים.
מוזמנים להתארח אצלי במטבח ולטעום מהעולם השמח והבריא שלי בגליל.
להתראות בקרוב
אילת
*ניתן לבטל את השתתפות בתנאי שהלקוח מודיע מראש (בטלפון או במייל ) עד 7 ימים ממועד התחלת אירוע.
במקרה של ביטול השתתפות, ניתן לקבל החזר כספי או לדחות את השתתפות למועד אחר על בסיס מקום פנוי
(שובר השתתפות תקף לחצי שנה מיום ההזמנה).
ביטולים עד 3 ימים לפני המועד יחויבו ב-50% מהסכום המלא.
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק זמן קטן מ-48 שעות לפני המועד יחויב הלקוח בסכום המלא.
במקרה של אירועים סגורים לקבוצות כל ביטול קבוצתי יחוייב בדמי ביטול על סך 150 שח.