קיץ..

יודעים איזה ירקות גדלים בקיץ?
בואו לבשל איתי יחד ולהכיר את ירקות העונה.
ללמוד על בישול עונתי ולאכול ארוחה קייצית, צבעונית ובריאה!
  • לבקר בגינת הירקות שלי!  

  • להכיר בישול עונתי

  • ולהרגיש נפלא

אז מה יהיה לנו בסדנת בישול עונתי קייצי?


הסדנא מתנהלת תוך כדי בישול משותף ונכין בה מגוון של מנות צבעוניות שיכולות להיות ארוחה שלמה וגם כאלו שיתווספו לכל ארוחה.
קוצצים, מרדדים, מערבבים וטועמים…ביחד.
תוך כדי בישול וקיצוץ אוכלים ביחד ושותים יין…
ומבשלים…ואוכלים…
הכי כיףףף.
מה שבטוח…לא תשארו רעבים…

החלטתם שבא לכם להירשם או עדיין מתלבטים? השאירו פרטים ואחזור אליכם >>

מה נבשל?


  • נפתח את התאבון: במרק גספאצ’ו קר ומרענן מעגבניות שרק נקטפו
  • מנת נשנוש מפתיעה: טאקו חציל
  • שיפודי ירקות וטופו ברוזמרין מהגינה שלי
  • חטיף נאצ’וס מקסיקני שנכין יחד ונאכל עם סלסות מקפיצות ושמחות
  • חייבים סלט צבעוני במיוחד: סלט מקסיקני קייצי
  • מנה עיקרית בול לקיץ: פוטוצ’יני זוקיני בפסטו קרמי מפתיע
  • מנה עיקרית בריאה וממלאה: ארוחה בקערה: קינואה קיטנייה וירוקים מהגינה
  • שתצאו בהרגשה מתוקה: מתוק ובריא – קינוח צ’יה קליל ומרענן

מה נלמד?


בסדנת בישול עונתי קייצי נתמקד בהכנת אוכל בריא, פשוט וקל להכנה מירקות שגדלים בעונת הקיץ, בשילוב דגנים וקיטניות.
נדבר על ירקות הקיץ ולמה כדאי לאכול ירקות שגדלים דוקא בעונה.
נלמד מה האיכויות של ירקות ופירות (למשל מחממים או מקררים, כבדים או קלים, יבשים או שומניים…) ומה האיכויות של ירקות ופירות שגדלים בעונה החמה וכמובן מה להכין איתם.
תוך כדי נדבר על מלא דברים שקשורים לעולם הבריא שלי:
  • מה זה בכלל תזונה בריאה
  • מלא טיפים לבישול בריא
  • תזונה על פי הרפואה האיורוודית
  • מה זה בישול צמחוני/טבעוני בריא
  • ועוד מלא נושאים שמעניינים אותכם
ואת המתכונים, שכולם ממש – אבל ממש, קלים להכנה- תקבלו כמובן בשביל שתוכלו להכין גם בבית.

למי זה מתאים?


הסדנה מתאימה ל – 10-15 משתתפים כאלו שמבשלים וכאלו שממש לא…ממש, אבל ממש לא חייבים להיות בשלנים בשביל להנות וללמוד.
אפשר כמובן לתאם סדנאות בישול לארועים משפחתים, ימי הולדת, מפגש חברות, גיבושי עובדים, מסיבת רווקות… ומה שבא לכם…
*הסדנה צמחונית ומתאימה גם לטבעונים.

 

איפה?


הסדנאות מתקיימות אצלי במטבח בקיבוץ שדה נחמיה, במקום הכי יפה שיש – בגליל.

כמה עולה?


עלות סדנת בישול עונתי קייצי 320 ש”ח* למשתתף וכוללת:
ארוחה ממש גדולה מכל מה שבישלנו יחד.
יין גלילי שמלווה את הארוחה שלנו.
אין צורך להביא איתכם כלום מלבד תאבון….מבטיחה שכל מה שתלמדו תוכלו לבשל בקלות לבד אצלכם במטבח!
*משך הסדנה כשלוש שעות של שמחה וכיף.

החלטתם שבא לכם להירשם או עדיין מתלבטים? השאירו פרטים ואחזור אליכם >>

ועוד דבר קטן…

אם תרצו להפוך את היום הזה לסופ”ש או למשהו ארוך יותר…
תדעו שאפשר לשלב לינה בצימרים באזור, סדנת בישול, סדנת ליקוט ובישול בטבע ועוד מלא רעיונות שאני יכולה לתת לכם.
תרגישו חופשי להתייעץ איתי – אני פה בשבילכם.

ואם עדיין לא הכרנו, אז זה הזמן!

נעים מאד, אני אילת שנהב….
בת 49, אמא ל-3 בני נוער, אוהבת בישול בריא, אוכל, נוף, טבע…ואת הגליל…
לגליל עברנו לפני כשבע שנים מהמרכז…בהחלטה של רגע…אבל עם חלום שנמשך הרבה שנים.
ומאז? מאז אני חיה את החלום שלי…מגדלת ירקות בגינה…מלקטת צמחי בר..מבשלת…אוכלת..ומארחת אצלי בבית .
מוזמנים להתארח אצלי ולטעום מהעולם הבריא שלי בגליל.
להתראות בקרוב
אילת
*ניתן לבטל את השתתפות בתנאי שהלקוח מודיע מראש (בטלפון או במייל ) עד 5 ימים ממועד התחלת אירוע.
במקרה של ביטול השתתפות, ניתן לקבל החזר כספי או לדחות את השתתפות למועד אחר על בסיס מקום פנוי (שובר השתתפות תקף לחצי שנה מיום ההזמנה).
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק הזמן שבין 2-5 ימים לפני המועד יחויב הלקוח ב-50% מסכום ההרשמה המלא.
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק זמן קטן מ-48 שעות לפני המועד יחויב הלקוח בסכום ההרשמה המלא.