סדנת בישול טעימה וצבעונית!

אוכל מקסיקני אני אוהבת מאז שגרנו בניו יורק לפני מלא שנים…
הוא שמח וצבעוני ומלא טעמים חדשים והוא אחד האהובים אצלי בבית.
בשנה שעברה הייתי במקסיקו וכמובן שלמדתי לבשל אוכל אותנטי מקסיקני במטבח של לילי.


מה נכין ביחד בסדנה?


  • נלמד ונכין מתכונים של סבתא של לילי!

  • נכין מגוון של מנות צבעוניות, בריאות וטעימות

  • מנות שתוכלו להכין ממש לבד במטבח שלכם…ולהרגיש במקסיקו.

במהלך הסדנא נחתוך …נקצוץ…נרדד…נערבב…נטעם…יחד.
תוך כדי נשתה יין גלילי משובח…
נאכל כל הזמן…תוך כדי הכנת המנות וביניהן.
מה שבטוח…לא תשארו רעבים…

החלטתם שבא לכם להירשם או עדיין מתלבטים? השאירו פרטים ואחזור אליכם >>

מה נבשל?


  • נפתח את התאבון עם נאצ’וס מקמח חומוס ממכר בטירוף שנכין יחד.
  • נאכל סלט מקסיקני מפתיע ובריא שלמדתי להכין מלילי במקסיקו בליווי הנאצ’וס.
  • נכין יחד גוואקמולי אותנטי ונפלא מולקחטה מאבן בזלת ונזלול עם הנאצ’וס שהכנו. 
  • כל מה שרציתם לדעת על טורטיות – כיף גדול להכין טורטיות תירס ב”טורטיה פרס” שהבאתי בעצמי ממקסיקו. הילדים שבכם יאהבו את זה ממש…
  • אין על הסלט הצבעוני והשמח הזה -סלט רחוב מקסיקני – שנאכל עם הטורטיות. 
  • מנה עיקרית של פהיטס טופו וירקות עם מלא תוספות (יש אפשרות להזמין עוף)
  • בליווי אורז מקסיקני אדום.
  • נטעם סוגים שונים של סלסות מקסיקניות.
  • מתוק ומעקצץ – שוקו אצטקי מתקתק ועוקצני.

מה נלמד?


בסדנת בישול מקסיקנית צבעונית נלמד להכין מנות מקסיקניות צבעוניות וטעימות – בגרסה הבריאה שלהן.
אוכל בריא, פשוט וקל להכנה
שילוב של ירקות, דגנים וקיטניות בצורות בישול והכנה בריאות וקלות.
נדבר על מקסיקו…ומה זה אוכל מקסיקני בשבילי…
סאלוד…נשתה לחיים…ונדבר על טקילות ומסקאל…משקה אלכוהולי מקקטוס אגבה.
נכיר חומרי גלם מהמטבח המקסיקני שמכיל מלאנתלפים סוגי פלפלים ותירס…אפילו תירס כחול…
וגם מה ואיפה אפשר לקנות פה בארץ בלי לטוס עד למקסיקו.
תוך כדי נדבר על מלא דברים שקשורים לעולם הבריא שלי:
  • מה זה בכלל תזונה בריאה
  • מלא טיפים לבישול בריא
  • תזונה על פי הרפואה האיורוודית
  • מה זה בישול צמחוני/טבעוני בריא
  • ועוד מלא נושאים שמעניינים אותכם
ואת המתכונים, שכולם ממש – אבל ממש, קלים להכנה- תקבלו כמובן בשביל שתוכלו להכין גם בבית.

למי זה מתאים?


הסדנה מתאימה ל – 10-15 משתתפים כאלו שמבשלים וכאלו שממש לא…ממש, אבל ממש לא חייבים להיות בשלנים בשביל להנות וללמוד.
אפשר כמובן לתאם סדנאות בישול לארועים משפחתים, ימי הולדת, מפגש חברות, גיבושי עובדים, מסיבת רווקות… ומה שבא לכם…
*הסדנה צמחונית ומתאימה גם לטבעונים.

 

איפה?


הסדנאות מתקיימות אצלי במטבח בקיבוץ שדה נחמיה, במקום הכי יפה שיש – בגליל.

כמה עולה?


עלות סדנת בישול מקסיקני 320 ש”ח* למשתתף וכוללת:
ארוחה ממש גדולה מכל מה שבישלנו יחד.
יין גלילי שמלווה את הארוחה שלנו.
אין צורך להביא איתכם כלום מלבד תאבון….מבטיחה שכל מה שתלמדו תוכלו לבשל בקלות לבד אצלכם במטבח!
*משך הסדנה כשלוש שעות של שמחה וכיף.

החלטתם שבא לכם להירשם או עדיין מתלבטים? השאירו פרטים ואחזור אליכם >>

ועוד דבר קטן…

אם תרצו להפוך את היום הזה לסופ”ש או למשהו ארוך יותר…
תדעו שאפשר לשלב לינה בצימרים באזור, סדנת בישול, סדנת ליקוט ובישול בטבע ועוד מלא רעיונות שאני יכולה לתת לכם.
תרגישו חופשי להתייעץ איתי – אני פה בשבילכם.

ואם עדיין לא הכרנו, אז זה הזמן!

נעים מאד, אני אילת שנהב….
בת 49, אמא ל-3 בני נוער, אוהבת בישול בריא, אוכל, נוף, טבע…ואת הגליל…
לגליל עברנו לפני כשבע שנים מהמרכז…בהחלטה של רגע…אבל עם חלום שנמשך הרבה שנים.
ומאז? מאז אני חיה את החלום שלי…מגדלת ירקות בגינה…מלקטת צמחי בר..מבשלת…אוכלת..ומארחת אצלי בבית .
מוזמנים להתארח אצלי ולטעום מהעולם הבריא שלי בגליל.
להתראות בקרוב
אילת
*ניתן לבטל את השתתפות בתנאי שהלקוח מודיע מראש (בטלפון או במייל ) עד 5 ימים ממועד התחלת אירוע.
במקרה של ביטול השתתפות, ניתן לקבל החזר כספי או לדחות את השתתפות למועד אחר על בסיס מקום פנוי (שובר השתתפות תקף לחצי שנה מיום ההזמנה).
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק הזמן שבין 2-5 ימים לפני המועד יחויב הלקוח ב-50% מסכום ההרשמה המלא.
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק זמן קטן מ-48 שעות לפני המועד יחויב הלקוח בסכום ההרשמה המלא.