סדנת בישול מקפיצה וצבעונית!

אוכל מקסיקני הוא צבעוני ושמח ומלא טעמים ואני אוהבת אותו מאז שגרנו בניו יורק לפני מלא שנים.
משמח במיוחד להכיר את המטבח המקסיקני המשגע לאנשים שלא פגשו בו מעולם.
כשהייתי במקסיקו בישלתי במטבח של לילי אוכל אותנטי מקסיקני וזה בדיוק מה שנעשה יחד בסדנא המקפיצה הזאת.
הסדנא מתאימה במיוחד למי שאוהבים לנסות טעמים חדשים.
זהירות! אתם הולכים להתאהב.

מה נלמד בסדנת הבישול?


בסדנת בישול מקסיקנית צבעונית נלמד להכין מנות מקסיקניות צבעוניות וטעימות – תמיד בגרסה היותר בריאה שלהן.
אוכל המקסיקני ממש בריא, פשוט וקל להכנה ומשלב ירקות, דגנים וקיטניות.
סאלוד…נשתה לחיים – חייבים להתחיל את החגיגה במרגריטה שמחה!
נכיר חומרי גלם מהמטבח המקסיקני שמכיל מיליוני סוגי פלפלים ותירס…ואפילו תירס כחול…
תדעו בדיוק מה ואיפה אפשר לקנות פה בארץ בלי לטוס עד למקסיקו.
את המתכונים, שכולם ממש, קלים להכנה – תקבלו כמובן בשביל שתוכלו להכין גם בבית.
  • נלמד ונכין מתכונים הכי אותנטים שיש ואפילו מתכון של סבתא של לילי!

  • נכין מגוון של מנות צבעוניות, טעימות בטירוף ואפילו בריאות ממש. אני הולכת להפתיע אותכם.

  • את כל המנות תוכלו להכין ממש לבד במטבח שלכם…ולהרגיש במקסיקו.

במהלך הסדנא נחתוך …נקצוץ…נרדד…נערבב…נטעם…יחד.
ונאכל  – כל הזמן…תוך כדי הכנת המנות וביניהן.
מה שבטוח…לא תשארו רעבים…

החלטתם שבא לכם להירשם? השאירו פרטים ואחזור אליכם >>

מה נאכל בסדנת הבישול?


  • נעשה לחיים עם מרגריטה משגעת!
  • נפתח את התאבון עם נאצ’וס מקמח חומוס ממכר בטירוף שנכין יחד
  • נאכל סלט מקסיקני מפתיע ובריא שלמדתי להכין מלילי במקסיקו
  • נכין יחד גוואקמולי אותנטי ונפלא במולקחטה מאבן בזלת שהבאתי במיוחד ממקסיקו 
  • כיף אדיר להכין טורטיות תירס ב”טורטיה פרס” שהבאתי בעצמי ממקסיקו. הילדים שבכם יאהבו את זה ממש
  • אין על הסלט הצבעוני והשמח הזה -סלט רחוב מקסיקני – שנאכל עם הטורטיות
  • מנה עיקרית של פהיטס טופו וירקות עם מלא תוספות (יש אפשרות להזמין עוף) בליווי אורז מקסיקני אדום
  • נטעם סוגים שונים של סלסות מקסיקניות
  • מתוק ומעקצץ – שוקו אצטקי מתקתק ועוקצני

תאריך לסדנה הבאה יפורסם בקרוב

למי זה מתאים?


הסדנה מתאימה ל – 10-15 משתתפים כאלו שמבשלים וכאלו שאוהבים לאכול ולחוות טעמים חדשים.  ממש לא חייבים להיות בשלנים בשביל להנות וללמוד ולזלול.
אפשר כמובן לתאם סדנאות בישול לארועים משפחתים, ימי הולדת, מפגש חברות ועוד.
*הסדנה צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. יש אפשרות לשלב עוף.

איפה?


הסדנאות מתקיימות אצלי במטבח בקיבוץ שדה נחמיה, במקום הכי יפה שיש – בגליל.

כמה עולה?


עלות סדנת בישול מקסיקני 329 ש”ח* למשתתף וכוללת:
ארוחה ממש גדולה מכל מה שבישלנו יחד.
מרגריטה מקסיקנית לחימום האווירה.
מלא שמחה וצחוק והכנה משותפת.
אין צורך להביא אתכם כלום מלבד תאבון….
מבטיחה שכל מה שתלמדו תוכלו לבשל בקלות לבד אצלכם במטבח!
מתכונים כמובן.
מינימום 4 משתתפים או 1200ש”ח.
עלות סדנא פרטית 499ש”ח למשתתף.
*משך הסדנה כשעתיים וחצי של שמחה וכיף.

החלטתם שבא לכם להירשם? השאירו פרטים ואחזור אליכם >>

ועוד דבר קטן

אם תרצו להפוך את היום הזה לסופ”ש או לחוויה ארוכה יותר…
תדעו שאפשר לשלב לינה ביחידת האירוח הסודית שלי ופעילויות נוספות באיזור.
תרגישו חופשי להתייעץ איתי – אני פה בשבילכם.

ליחידת האירוח הסודית שלי כנסו לפה (ברור שיש הנחה לנרשמים לסדנה)

תרגישו חופשי להתייעץ איתי ולקבל תאריך ופרטים של הסדנה הקרובה (בטלפון או בווטסאפ 054-7467071)

ואם עדיין לא הכרנו, אז זה הזמן!

נעים מאד, אני אילת שנהב,
בת 51, אמא ל-3 (15,18,20) אוהבת את החיים, לשמוח, לבשל ולאכול, נוף, טבע…ואת הגליל.
לגליל עברנו לפני כתשע שנים מהמרכז, בהחלטה של רגע, אבל עם חלום שנמשך הרבה שנים.
ומאז? מאז אני חיה את החלום שלי, ומגשימה עוד חלומות בדרך, מגדלת ירקות בגינה, מלקטת צמחי בר, מבשלת, אוכלת ומארחת אצלי בבית לשלל סדנאות וקורסים משגעים .
מוזמנים להתארח אצלי ולטעום מהעולם הבריא שלי בגליל.
להתראות בקרוב
אילת1
*ניתן לבטל את השתתפות בתנאי שהלקוח מודיע מראש (בטלפון או במייל ) עד 5 ימים ממועד התחלת אירוע.
במקרה של ביטול השתתפות, ניתן לקבל החזר כספי או לדחות את השתתפות למועד אחר על בסיס מקום פנוי (שובר השתתפות תקף לחצי שנה מיום ההזמנה).
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק הזמן שבין 2-5 ימים לפני המועד יחויב הלקוח ב-50% מסכום ההרשמה המלא.
במקרה של ביטול השתתפות באירוע ע”י הלקוח בפרק זמן קטן מ-48 שעות לפני המועד יחויב הלקוח בסכום ההרשמה המלא.