כרוב כבוש פרוביוטי

כרוב ענק גדל  בגינה שלי. וזה בול הזמן המתאים להכין כרוב כבוש פרוביוטי. ולמה להכין כרוב פרוביוטי? כי הכרוב הכבוש מכיל

מרק שורשים ועדשים של חורף

גשם בחוץ…מבול האש בקמין דולקת אני יכולה לשבת שעות לבהות בלהבות קערת מרק חורפי וסמיך אושר גדול! בול מתאים למרק

השראה מאתיופיה – קרקרים מקמח טף

באתיופיה התאהבתי בהמון דברים… בטבע, באנשים, בצבעים…באוכל…ובקמח טף. הוא גם טעים…וגם בריא…וגם ללא גלוטן…גם וגם וגם…בול עלי! הטף הוא סוג

כמה מלבב לביבות חוביזה

כמה מלבב ומשמח לבבות לצאת ללקט חוביזות. חוביזות אוהבות אדם…וצומחת אפילו בעיר, בגינה מתחת לבית…בשדה קרוב…או בטבע. אפשר למצוא את

פסטת אורז נהדרת 🍜🍜🍜

אושר גדול 🎈🎈🎈 חזרתי משבוע בסיני ואחרי כל כך הרבה פיתות בדואיות מרגיש לי ששבוע בלי קמח יעשה לי טוב פסטת

קציצות מש שילדים אוהבים

נכון שזה כיף להערים על הילדים לפעמים??? אני בכל אופן אוהבת… אז הקציצות האלו הן דרך מצויינת להכניס קיטניות לילדים

טחינת הפתעות ירוקות

עכשיו יום העצמאות – חג המנגל כמו רוב החגים אצלינו גם יום העצמאות סובב סביב העניין החשוב מכל – אוכל. ואוכל זה

בולונז אזוקי טבעוני ומהמם

אזוקי…קיטנייה קטנה ואדומה…אחת השוות…שהכי כיף להכין איתה בולונז טבעוני ומהמם. אז הנה כל מה שרציתם לדעת על אזוקי: כוכבת ביפן כבר 4000

עדשים ושומר

הכי כיף ללקט…לפגוש בדרך נשים דרוזיות שמלקטות כדרך חיים… להחליף חוויות ומתכונים… לבוא הביתה לבשל עדשים ושומר…ולהריח את הטבע בצלחת!

מרק בורשט מאמא רוסייה

ממש לא מזמן היו בן זוגי היקר ואמו בטיול שורשים באמא רוסייה (תכלס אוקראינה אבל זה same same בשבילי…). כל