• 054-7467071
Facebook-f Instagram Youtube
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
תפריט
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
מתיידדת עם שבבי סוייה – ספגטי כאילו בולונז
ראשי ♥ מתכונים לצהריים ♥ מתיידדת עם שבבי סוייה – ספגטי כאילו בולונז

בחיים לא אכלתי שבבי סוייה. איכשהו אף פעם לא נראו לי אכילים….עד כדי כך שממש לא הבנתי למה שאנשים יאכלו את זה…זה לא נראה כמו אוכל!

כמה עשרות שנים אני צמחונית ואף פעם לא התגעגתי לטעם של בשר. עד ש…עד שהייתי השבוע אצל דורית שהתעקשה…ממש התעקשה שאני חייבת לטעום את הספגטי בולונז שלה (משבבי סויה) ותקשיבו זה היה ממש טעים.

ברור שהייתי חייבת לנסות בבית. ומהר. הסקרנות מי מהבנות שלי תאכל אכלה אותי…ותקשיבו 100% הצלחה מסחררת!!!

img_20160908_133541
ספגטי כאילו בולונז – לבשל בריא

מתכון לכאילו בולונז (הכנתי על בסיס של מתכון לבולונז של דורית):

2 כוסות שבבי סויה מושרים במיים רותחים 10 דקות ולסנן

1 בצל קצוץ קטן

1 מקל סלרי קצוץ קטן

2 שיני שום כתושות

1 גזר מגורד

במחבת גדולה לטגן הכל (בצל, שום, סלרי וגזר) עד שקיפות של הבצל

להוסיף שבבי סוייה מסוננים ולערבב כמה דקות עד שהנוזלים מתאדים

1 כוס יין לבן – להוסיף ולבשל עד שהנוזלים מתאדים(לא חובה)

1 רסק עגבניות – להוסיף ולערבב

מלח, פלפל ואגוז מוסקט

להוסיף קופסא גדולה עגבניות מרוסקות ( 800גרם)

ועלה דפנה

כשרותח לכסות להנמיך אש ולבשל על אש קטנה עד שמסמיך (כשעה)

לקראת הסוף להוסיף בזיליקום טרי ואורגנו.

הולך מעולה עם ספגטי מכוסמין

 

 

  • הדפסה
פורסם ב: חורף, כל המתכונים, צהריים
« הקודם
הבא »
פוסטים אחרונים
  • עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
  • גלאט תפוחים חגיגי???
  • פוקצ'ת אהבה כוסמין ענבים ונענע???
  • כנאפה של קיץ מהגינה?
  • מרק ברוקולי בשתי דקות???
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח ? ? ?
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון ???
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן