• 054-7467071
Facebook-f Instagram Youtube
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
תפריט
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
טחינת הפתעות ירוקות
ראשי ♥ מתכונים לקיץ ♥ טחינת הפתעות ירוקות

עכשיו יום העצמאות – חג המנגל

כמו רוב החגים אצלינו גם יום העצמאות סובב סביב העניין החשוב מכל – אוכל.

ואוכל זה סבבה מבחינתי –

אבל מה הקטע עם כמויות הבשר המטורפות האלו???

תפיסת העולם האיורוודית בכלל לא מטיפה לצמחונות או טבעונות.

במצבים מסוימים מומלץ לאכול בשר ובמצבים אחרים עדיף להימנע.

הכל תלוי במטופל, במצבו ובמערכת העיכול שלו.

עם או בלי בשר בחג הזה טחינה תמיד הולכת.

וגם בטחינה אפשר להפתיע ולכבוד החג למלא אותה הפתעות ירוקות ומפתיעות.

 

img_7850
טחינה ליום העצמאות

טחינת הפתעות ירוקות:

1/2 כוס טחינה גולמית

1 מיץ מלימון שלם

1 שן שום כתושה

1 כפית דבש

פלפל חריף לפי הטעם

מלא ירוקים:

1/4 כוס  בזיליקום

1/4 כוס שמיר

1/4 כוס פטרוזליה

1 בצל ירוק

מלח

1/2 כוס מיים (או יותר תלוי כמה סמיך אתם אוהבים)

בבלנדר: לערבב הכל ולטעום. אם סמיך להוסיף עוד קצת מיים.

אני אוהבת שזה קצת מתקתק וקצת חרפריף…גם וגם…

 

  • הדפסה
פורסם ב: בלוג, כל המתכונים, ערב, צהריים, קיץ
« הקודם
הבא »
פוסטים אחרונים
  • עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
  • גלאט תפוחים חגיגי???
  • פוקצ'ת אהבה כוסמין ענבים ונענע???
  • כנאפה של קיץ מהגינה?
  • מרק ברוקולי בשתי דקות???
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח ? ? ?
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון ???
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן