• 054-7467071
Facebook-f Instagram Youtube
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
תפריט
  • בית
  • סיור ברג’ר
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • עליי
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • דברו איתי
בולונז אזוקי טבעוני ומהמם
ראשי ♥ מתכונים לסתיו ♥ בולונז אזוקי טבעוני ומהמם

אזוקי…קיטנייה קטנה ואדומה…אחת השוות…שהכי כיף להכין איתה בולונז טבעוני ומהמם.

אז הנה כל מה שרציתם לדעת על אזוקי:

  1. כוכבת ביפן כבר 4000 שנה…
  2. בסין ויפן מכינים ממנה מלא קינוחים…
  3. מלאה בברזל.
  4. קלה לעיכול.
  5. מלא סיבים תזונתיים.
  6. מלאה נוגדי חמצון.
  7. ביפן השיקו פעם פפסי בטעם אזוקי…

המתכון ממש דומה למתכון שלי : "כמו בולונז- משבבי סויה"

img_20180215_125114
בולונז טבעוני ובריא

בולונז אזוקי:

2 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ קטן

1 מקל סלרי קצוץ קטן

2 שיני שום כתושות

1 גזר מגורד

1 קופסא עגבניות מרוסקות (motti)

2 כוסות שעועית אזוקי מבושלת וטחונה גס (אפשר רק למעוך כמו פירה)

1 כף גדושה רסק עגבניות

1/2 כוס מיים רותחים

בזיליקום או טימין – תלוי בעונה

מלח ופלפל שחור גרוס

כף פפריקה

עלה דפנה

מעט צ'ילי אם אוהבים חריף

הכנה:

במחבת גדולה: שמן זית ולטגן בצל, שום, סלרי וגזר – עד שקיפות של הבצל.

להוסיף קופסא עגבניות מרוסקות ולבשל כמה דקות.

להוסיף שעועית טחונה ולערבב.

להוסיף רסק עגבניות  ולערבב.

להוסיף 1/2 כוס מיים רותחים.

מלח, פלפל , פפריקה ועלה דפנה ומי שאוהב צ'ילי .

להוסיף בזיליקום בקיץ- ומעט טימין בחורף.

כשרותח לכסות, להנמיך אש ולבשל על אש קטנה 20-30  דקות .

הולך מעולה עם ספגטי מכוסמין!!!

  • הדפסה
פורסם ב: בלוג, חורף, כל המתכונים, סתיו, ערב, צהריים
« הקודם
הבא »
פוסטים אחרונים
  • עוגת שכבות טבעונית מלאת סטייל ???
  • גלאט תפוחים חגיגי???
  • פוקצ'ת אהבה כוסמין ענבים ונענע???
  • כנאפה של קיץ מהגינה?
  • מרק ברוקולי בשתי דקות???
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח ? ? ?
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון ???
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן