• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
054-7467071
Anna & Me Anna & Me
  • בית
  • סיורים קולינריים
  • הקורסים שלי
  • סדנאות
  • עליי
  • סל פיקניק
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • בית
  • סיורים קולינריים
  • סדנאות
  • הקורסים שלי
  • עליי
  • סל פיקניק
  • עליי במדיה
  • מתכונים
  • יצירת קשר
אפאם בננה – זה טבעוני, זה בלי גלוטן, זה טעים!
ראשי ♥ מתכונים מתוקים ♥ אפאם בננה – זה טבעוני, זה בלי גלוטן, זה טעים!

מכירים אפאם? זה סוג של פנקייק מקמח אורז פופולרי בדרום הודו.

על ג’אגרי שמעתם? זה סוכר לא מזוקק שעשוי ממיץ של קנה סוכר שבושל ונהיה מוצק. ברור שיותר בריא מסוכר מעובד.

אז היום הגרסה שלי לאפאם בננה – זה טבעוני, זה בלי גלוטן, זה 3 דקות הכנה וזה טעים! (בהשראת הבלוג veg recipes of india)

את האפאם במקור יוצקים לתבניות עיגולים מיוחדות ומאדים על הכיריים. אני אפיתי בתבנית מאפין קטנטנים ויצא להיט!

img_6385
מתוק בריא טבעוני

אפאם בננה בגרסה שלי:

1/4 כוס סוכר ג’אגרי קצוץ – יש לקנות בחנויות תבלינים

3/4 כוס מיים

3/4 כוס קמח אורז

2 בננות בשלות וקטנות מעוכות היטב בלי חתיכות

2 כפות קוקוס טחון (אפשר ורצוי להזהיב לרגע במחבת עם כף   שמן קוקוס)

1/2 כפית הל טחון

1/4 כפית ג’ינג’ר באבקה

1 כפית שומשום שחור או מלא

1/4 כפית אבקת אפייה

שמן קוקוס לשימון תבנית

תבנית עם שקעים קטנים

הכנה:

בסיר קטן להמיס את הסוכר במיים עד שנמס לחלוטין. ולקרר קצת.

להוסיף קמח אורז, בננות מעוכות, קוקוס, הל, ג’ינג’ר, שומשום ואבקת אפייה.

לערבב היטב

לשמן תבנית שקעים קטנים בשמן קוקוס למלא ולאפות בתנור 180 מעלות עד שמזהיב קלות.

 

  • הדפסה
פורסם ב: כל המתכונים, מתוקים
« הקודם
הבא »
פוסטים אחרונים
  • מרק ברוקולי בשתי דקות🥦🥦🥦
  • סלט של חורף
  • בורקס תרד צבעוני ושמח 🌶 🌽 🥦
  • טופו כרשה ובוטנים מתכון מזיכרון 🥢🥢🥢
  • מאפה עדשים נפלא ממש
  • פסטת אורז מתכון בזק לקיץ☀️☀️☀️
  • קיש קישואים ומוצרלה🌻🌻🌻
  • להיט כדורי טופו 🥎⚾🥎
  • סלט איטריות בהשראה ויטנאמית 🥢🍜🥢
  • עוגיות שיבולת שועל והפתעות
רוצים לקבל עדכונים מהבלוג?
יצירת קשר

אילת שנהב
קיבוץ שדה נחמיה
טל. 054-7467071
מייל. ayellet.shenhav@gmail.com
פייסבוק

לתקנון האתר

חיפוש באתר
site by dn-design | כל הזכויות שמורות לאילת שנהב ®2018
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן