כרוב כבוש פרוביוטי

כרוב ענק גדל  בגינה שלי. וזה בול הזמן המתאים להכין כרוב כבוש פרוביוטי. ולמה להכין כרוב פרוביוטי? כי הכרוב הכבוש מכיל

מרק שורשים ועדשים של חורף

גשם בחוץ…מבול האש בקמין דולקת אני יכולה לשבת שעות לבהות בלהבות קערת מרק חורפי וסמיך אושר גדול! בול מתאים למרק

השראה מאתיופיה – קרקרים מקמח טף

באתיופיה התאהבתי בהמון דברים… בטבע, באנשים, בצבעים…באוכל…ובקמח טף. הוא גם טעים…וגם בריא…וגם ללא גלוטן…גם וגם וגם…בול עלי! הטף הוא סוג

כמה מלבב לביבות חוביזה

כמה מלבב ומשמח לבבות לצאת ללקט חוביזות. חוביזות אוהבות אדם…וצומחת אפילו בעיר, בגינה מתחת לבית…בשדה קרוב…או בטבע. אפשר למצוא את

פסטת אורז נהדרת 🍜🍜🍜

אושר גדול 🎈🎈🎈 חזרתי משבוע בסיני ואחרי כל כך הרבה פיתות בדואיות מרגיש לי ששבוע בלי קמח יעשה לי טוב פסטת

קציצות מש שילדים אוהבים

נכון שזה כיף להערים על הילדים לפעמים??? אני בכל אופן אוהבת… אז הקציצות האלו הן דרך מצויינת להכניס קיטניות לילדים

גליל תמרים הכי פשוט הכי טעים

הכי אני אוהבת פשוט כמה פשוט ככה טעים גליל תמרים מושלם בכלום עבודה! אצלי במקרר תמיד תמצאו אותו… מה צריך

עוגיות בצק חומץ זריזות

אז אחרי שהכנתי קומפוט חבושים וקיבלתי את אות הפולנייה המצטיינת… הייתי חייבת גם ריבה!!! כן…אי אפשר להוציא את הפולנייה ממני…חחח…

קומפוט חבושים

  קומפוט החבושים הראשון שלי נותן לי אות כבוד של פולניות…. תכלס לא כזה מפחיד להתעסק עם חבוש…. רק השם

בולונז אזוקי טבעוני ומהמם

אזוקי…קיטנייה קטנה ואדומה…אחת השוות…שהכי כיף להכין איתה בולונז טבעוני ומהמם. אז הנה כל מה שרציתם לדעת על אזוקי: כוכבת ביפן כבר 4000